Movement of realestate

Taxeren van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed

De core business van WRM Makelaars is het taxeren van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed voor particuliere beleggers, midden- en kleinbedrijf, retailers en financiële dienstverleners.

Eigenaar van WRM Makelaars, Marc van der Walle, beschikt over diverse certificeringen om  taxaties op het hoogste niveau uit te voeren.

NRVT-certificaat
Het NRVT-certificaat in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed, Groot Zakelijk Vastgoed. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoed waarderingen.

Gecertificeerd bij TMI (Taxatie Management Systeem)
TMI richt zich op gekwalificeerde taxateurs die met het Taxatie Management Systeem werken. Daarnaast is het instituut relevant voor opdrachtgevers in de commerciële vastgoedsector.

Taxaties die gemaakt zijn met het Taxatie Management Systeem voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Dat houdt in dat de taxatie daarmee voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt én onderbouwd is.

REV (Recognised European Valuer) en membership bij RICS
Marc van de Walle is één van de 135 taxateurs in Nederland die de titel Recognised European Valuer (REV) mag voeren. Stichting TEGoVA Netherlands waarborgt op transparante en uniforme wijze de kwaliteit van het taxatievak en de harmonisering van taxatiestandaarden volgens de European Valuation Standards (EVS).

Enkel taxateurs van commercieel en agrarisch vastgoed, die aan EVS voldoen en met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma hebben doorlopen, komen in aanmerking voor het REV-certificaat.

Heeft u ook interesse in een zakelijke taxatie? 

De kracht van WRM Makelaars

  • 35 jaar ervaring als makelaar en taxateur
  • Groot (inter)nationaal netwerk
  • Betrouwbaar
  • Deskundig
  • Onafhankelijk
  • Veel contacten in het focusgebied Limburg
  • Gespecialiseerd in bedrijfsmatig en commercieel vastgoed
  • Beschikt over unieke certificeringen en titels in Nederland (gecertificeerd bij TMI, REV en membership bij RICS)

Opdrachtgevers van WRM Makelaars

WRM Makelaars taxeert onder andere voor financiële dienstverleners, waaronder:

WRM Makelaars is partner van: